Dr. ALEX VANDEN BERGHE

SPECIALISATIE POLS, HAND EN WERVELKOLOM

Dr. Alex Vanden Berghe studeerde af als arts aan de U.Gent in 1983.
Hij specialiseerde zich in de Orthopedische Chirurgie en Traumatologie (1989) .
Hij bekwaamde zich verder in de Rugchirurgie bij Prof.Senegas en in de Chirurgie van de Hand Prof.Baudet beide te Bordeaux .
Daarnaast genoot hij een verdere opleiding in de Rugchirurgie in de USA bij de Prof.Weinstein (Iowa) en Steffee (Ohio) .
Na zijn opleiding was Dr Vanden Berghe Hoofd van het Departement Hand- en Rugchirurgie aan de U.Gent tot hij zich vestigde te Izegem als Orthopedisch Chirurg- Traumatoloog met als subspecialisatie Rugchirurgie en Chirurgie van Pols- en Hand .
Dr. Vanden Berghe is nog steeds verbonden aan het Universitair Ziekenhuis te Gent als Consulent .Hij vervult er wetenschappelijk werk en promoveerde op 7/7/1994 tot Doctor in de Biomedische Wetenschappen.
Recentelijk is hij wettelijk benoemd tot Stagemeester Orthopedie zo dat de dienst Orthopedie te Izegem 2 assistenten kan opleiden .
Naast zijn Orthopedisch werk maakt Dr Vanden Berghe deel uit van de Medische Raad en is lid van het Permanent Overlegcomité met de directie van de kliniek .In die hoedanigheid onderhandelde hij de netwerkvorming met de kliniek Groeninge te Kortrijk .

RAADPLEGINGEN DR. ALEX VANDEN BERGHE


MAANDAG


DINSDAG

8.30u - 12u
14u-19u


WOENSDAG


8.30u - 12u


DONDERDAG


VRIJDAG

8.30u - 12u
14u-19u

ORTHOPEDIE IZEGEM
Orthopedische chirurgie
Traumatologie
Sportgeneeskunde
AFSPRAAK
051/334 700
orthopedie@sjki.be
ST-JOZEFSKLINIEK
Ommegangstraat 7
B-8870 Izegem