Dr. FRANCIS DE NEVE

Stacks Image 173198

SPECIALISATIE HEUP, KNIE, SPORT EN TRAUMATOLOGIE

Dokter Francis De Neve werkt als orthopedisch chirurg in de dienst Orthopedie en Traumatologie van de Sint-Jozefskliniek te Izegem. Hij is gespecialiseerd in knie- en heupchirurgie.

Dokter De Neve genoot zijn opleiding Orthopedie-Traumatologie aan de Universiteit Gent met als coördinerend stagemeester Prof. Dr. J. Victor en werd in 2017 erkend als orthopedisch chirurg. Tijdens zijn opleiding werd hij gevormd in Roeselare (Dr. L. Van den Daelen), Brugge (Dr. B. Vandekerckhove) en Gent (Prof. Dr. J. Victor).

Nadien trok hij zes maanden naar Sydney in Australië om zich verder te verdiepen in de knie- en heupchirurgie, zowel prothesechirurgie (arthroplastie) als sport-traumatologie. Hij doorliep een fellowship bij Dr. David Parker met focus op ligamentaire reconstructie van de knie, bij Prof. Dr. Warwick Bruce met focus op arthroplastie van heup en knie en bij Dr. Michael O’Sullivan gespecialiseerd in sportletsels en arthroplastie van de heup.
Vervolgens volgde hij een fellowship van zes maanden bij Dr. K. C. Lagae en Prof. Dr. P. Verdonk in Antwerpen met focus op arthroplastie, ligamentaire reconstructie van de knie en osteotomieën rond de knie.

Dokter De Neve sprak op verschillende nationale en internationale congressen en doet actief aan wetenschappelijk onderzoek.

Dokter De Neve is lid van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie (BVOT), de Belgium Knee Society (BKS) en de Belgium Hip Society (BHS).
Stacks Image 173194

RAADPLEGINGEN DR. FRANCIS DE NEVE


MAANDAG


8.30u - 12u

13.30u - 19u


DINSDAG


8.30u - 12u

13.30u - 19u


WOENSDAG


8.30u - 12u

13.30u - 19u


DONDERDAG8.30u - 12u


VRIJDAG
INFORMATIE OVER HEUP EN KNIE AANDOENINGEN

________

ORTHOPEDIE IZEGEM
Orthopedische chirurgie
Traumatologie
Sportgeneeskunde
AFSPRAAK
051/334 700
orthopedie@sjki.be
ST-JOZEFSKLINIEK
Ommegangstraat 7
B-8870 Izegem
Heupspecialist kniespecialist heup knie ongeval specialist chirurg operatie heupprothese knieprothese kijkoperatie arthroscopie traumatoloog heupoperatie knieoperatie dokter arts geneesheer artrose anatomie skelet