Dr. JAN DUJARDIN

SPECIALISATIE HEUP, KNIE, SPORT EN TRAUMATOLOGIE


# Gewricht sparende operaties van de
knie en de heup
> Kruisband reconstructie via kijkoperatie
>
Meniscus ingrepen via kijkoperatie
# Gewricht vervangende operaties van de knie en de heup
> Heupprotheses via spiersparende techniek met snel herstel
>
Knieprotheses via spiersparende techniek met snel herstel
> Revisie chirurgie en complexe gevallen

Dokter Jan Dujardin werkt in de
Sint-Jozefskliniek te Izegem als orthopedisch chirurg en traumatoloog. Hij is gespecialiseerd in de heup- en kniechirurgie. Hij is diensthoofd van de dienst orthopedie te Izegem.

Dr. Dujardin volgde zijn opleiding geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven en promoveerde in 2008. Hij specialiseerde zich in de orthopedische chirurgie en traumatologie in Leuven onder leiding van Prof. Dr. Johan Bellemans. Tijdens zijn specialisatie resideerde hij in Roeselare, Brugge (Prof. Dr. Victor) en Leuven (Prof. Dr. Bellemans, Prof. Dr. Simon, Prof. Dr. Mulier).

Bovendien bekwaamde hij zich in de heup- en kniechirurgie en traumatologie in Ashington, York en Oxford (Verenigd Koninkrijk), Strasbourg (Frankrijk), Davos (Zwitserland), Rotterdam (Nederland), München (Duitsland) , Florida en Chicago (Amerika).

Dr. Jan Dujardin doet daarnaast aan wetenschappelijk onderzoek: hij publiceerde in verscheidene gerenommeerde tijdschriften en sprak op verschillende nationale en internationale congressen.

Ten slotte is dokter Dujardin lid van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie (BVOT), de Belgium Knee Society (BKS) en de Belgium Hip Society (BHS).
Dokter Dujardin  3 Jan orthopedie heup knie arts specialist traumatologie topdokter operatie kunstknie knie heup prothese meniscus

RAADPLEGINGEN DR. JAN DUJARDIN


MAANDAG


8.30u - 12u

13.30u - 19u


DINSDAG


8.30u - 12u

13.30u - 19u


WOENSDAG


DONDERDAG8.00u - 12uVRIJDAG
INFORMATIE OVER HEUP EN KNIE AANDOENINGEN

________

ORTHOPEDIE IZEGEM
Orthopedische chirurgie
Traumatologie
Sportgeneeskunde
AFSPRAAK
051/334 700
orthopedie@sjki.be
ST-JOZEFSKLINIEK
Ommegangstraat 7
B-8870 Izegem
Heupspecialist kniespecialist heup knie ongeval specialist chirurg operatie heupprothese knieprothese kijkoperatie arthroscopie traumatoloog heupoperatie knieoperatie dokter arts geneesheer artrose anatomie skelet